21 Temmuz 2018 Cumartesi

Erkek Bebek Odası Dekorasyon Önerileri

Erkek Bebek Odası Dekorasyon Önerileri

Erkek bebek odası dekorasyon önerileri konusunda fikir arıyorsanız makalemiz içerisinde sizlere birbirinden çık ve sevimli örnekleri sunmak istedik. Erkek odası modelleri yaratıcılık hedefleyen aileler için ilham verecek.


Erkek bebek odaları için sitemiz üzerinde şahane örnekler var. Özellikle de yeni bebek sahibi olacakların bugünlerde daha telaşlı olduğunu düşündüğünüzde heyecanınızın daha da artacağını biliyoruz. Bebeğinizi kucağınıza almanın vakti iyice yaklaştı. Sizde erkek bebeğinizin odasının nasıl olması gerektiği konusunda ve özellikle de renkleri üzerinde bir hayli düşüncelisiniz. Dahası perdesi nasıl olmalı zemin ve duvarlarda dikkat edilmesi gereken konular neler. Hepsinin yanıtı makalemiz içerisinde.


Öncelikli olarak kafanızda yaratmış olduğunuz tema ve renkleri belirleyin. Eğer ki kafanızda belli bir tema yoksa o zaman uygun renk ve tasarım çizebilirsiniz. Mesela korsan ya da hayvan temalı odalar. Bazı ailelerin tema tercihi olmayabiliyor bu durumda da sade ve yalın bir bebek odası.  Erkeklerin odasında genelde kullanılan renkler mavi ve yeşilden yana ancak sarının da tüm tonlarının güzel göründüğünü söyleyebiliriz.


Erkek çocuk odasında dekorasyon tercihinde en önemli konu mobilya ve tekstildir. Önceliğinizin bebeğinizin sağlığı olduğunu bilerek hareket ettiğinizde kaliteyi zaten arayacaksınız. Bebeğiniz alerjik bir bünyeye sahip ise o zaman sağlığı açısından anti bakteriyel ürünler önemlidir.


Erkek çocuk odalarında duvarlarda önemlidir. bebeğinizin duvarını rakam ya da harflerle destekleyebilirsiniz hem büyüdükçe öğrenmesi kolaylaşacak hem de raflarla uyum içerisinde olacak. Perde ve mobilya da renkler bir bütün olmalı ve birbirini tamamlamalıdır. Aşağıda ilginizi çekebilecek olan birkaç tasarımı da örnek olarak gösterdik.


ERKEK BEBEK ODASI DEKORASYON FİKİRLERİ







Kaynak: bebek odaları, bebek odası modelleri, dekorasyon, erkek bebek, erkek bebek odası, erkek bebek odası dekorasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder