20 Temmuz 2018 Cuma

2018 Bellona İsabel Köşe Takımı Modelleri

2018 Bellona İsabel Köşe Takımı Modelleri

2018 Bellona İsabel Köşe Takımı Modelleri


Bellona’nın evlerde sihirli dokunuşlar yaparak gerçekleştirmiş olduğu modellerin başında köşe takımları geliyor. Modelleri gördüğünüzde sizi daha teşvik etmeye yönelik olduğunu da göreceksiniz. Rahatlığınızın ve konforunuzun ön planda tutulduğu İsabel köşe takımı modellerinde köşenizden de ayrılmak istemeyeceksiniz. Ürünün genel olarak özelliklerine baktığımız da ise kahve ve krem tonlarını daha çok görebiliyoruz bu iki rengin birbiriyle harmanlanarak sunulmuş olması başka bir güzellik ortaya çıkarmış.


Evinizde geniş bir oturum alanı sağlanması açısından da oldukça samimi bir görünüm sağlamış. Köşe takımının içerisinde aynı zamanda orta sehpa da modele farklı bir tarz kazandırmış. Bellona İsabel köşe takımı modelleri ile kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir köşenizde olacak.


İsabel köşe takımı modelleri içerisinde renklere baktığımız da ise Esta bej kombin, kahe ve krem renklerini içerdiğini görüyoruz Mix vizon deri renginde de kahve tonları kullanılmış. Renkli fitikller görünümü daha modern bir havaya dönüştürürken deri geçişlerinde de tasarım ön plana çıkarılarak daha zengin bir hale getirilmiş.


İsabel köşe takımı farklı fonksiyonlarda da kullanılabildiği için tam da kullanıcının ihtiyacını karşılayabiliyor. Odanız küçük ise daha geniş bir alan size kalacak. İkili ve üçlü koltuk köşelerinde ise sandık bulunuyor bu sayede ortalıkta olan fazla eşyalarınızı da gizleyebiliyorsunuz. Her köşe takımı ayrı bir güzelliğin temsilcisi. İkili ve üçlü köşe kısımları da ayrı ayrı yatak haline gelebiliyor.


Televizyon karşısında uyumayı sevenler için köşe takımları oldukça uygun hatta evinizde çokça misafir ağırlıyorsanız o zaman bu takımın işinizi göreceğini söyleyebilirim.







Kaynak: istikbal, istikbal koltuk takımları, koltuk takımı, koltuklar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder