16 Temmuz 2018 Pazartesi

2018 Yatak Odası Dekorasyonu Trendleri

2018 Yatak Odası Dekorasyonu Trendleri

Yatak odası insanların günün yorgunluğunu atabildikleri dolayısıyla en rahat hissetmeleri gereken bir yerdir. Bir yatak odası için söylenebilecek iki kelime vardır. Huzur ve ferahlık dolayısıyla bu iki kelimeyi yatak odanızda yakalayabilmeniz için dikkat etmeniz gereken bir takım önemli hususlar vardır.  Örneğin yatak odanızda ne kadar çok mobilya olursa kendinizi o kadar çok rahatsız hissedersiniz. Mobilyalarınızı azalttığınız da ise daha ferah bir alan oluşturmuş olursunuz.


Buna halılarınızdan başlayabilirsiniz. Yer laminant parke ise o zaman halılarla doldurmak yerine tek bir küçük halı sermeniz yeterli olacaktır. Halınızın kalitesini de ön planda tutmalısınız. Anti bakteriyel halılar yatak odasında her zaman sağlık demektir. Çünkü gece uyuduğunuz anda rahat bir soluk alışverişi sağlanmalıdır.



Yatak odasında perdeler de önemlidir örneğin pembe, lila, ya da mavi tonlarında tüller kullanabilirsiniz. Pembe rengin pozitif bir enerji verdiği bilinir dolayısıyla yatak odasında pembe renge az da olsa yer vermeniz güzel bir tercih olacaktır.


Yatak başları artık biraz daha değişiklik kazanmaya başladı. Şimdi tahta değil daha yumuşak başlıklar tercih ediyor.


Mobilyalarda ise ahşap krem, gri ve füme ağırlıklı.



Duvarlarda renk seçerken ferah ve sadeliği ön planda tutmalısınız bunun içinde krem, bej, taş rengi gibi tercihler bu sene trend olacak.


İyi bir yatak odası seçimi yaptığınız da bu sizin gün boyunca yorgun olan bedeninizin dinlenmesine neden olacaktır.


Yatak Odası Mobilya Seçimi


Yukarıdaki açıklamalara baktığımız zaman renkler konusundaki trendler ile ilgili yeterince açıklama yapmış olduğumuz düşünüyoruz. Buna göre klasik bir yatak odasından uzaklaşmak isteyenler bu renklere göre tercihlerde bulunabilirler. Bu yıl tüllerinde yeniden moda haline gelmiş olduğunu görebiliyoruz. Sizi prensesler gibi hissettirecek olan tül perdeleri hayalinize göre düzenleyebilirsiniz.



Bazılarının yatak odasında televizyon izlemekten hoşlandığını biliyoruz. Bunun içinde yatak odanızda televizyon için güzel bir duvar bulmanız yeterli olacaktır. Televizyonun yan bölümlerini boş bırakmanız izlerken de gözünüzün oraya takılmamasını sağlayacaktır. Böylelikle uzanarak film izlemenin keyfine daha rahat varabilirsiniz.




Kaynak: 2018 modelleri, 2018 yatak odası, en iyi yatak odası modelleri, Yatak odası, yatak odası modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder